Ghetutele asteapta, copii haideti la joaca!!!

Home/Uncategorized/Ghetutele asteapta, copii haideti la joaca!!!

Primul eveniment de amploare organizate de catre echipa Zambete Colorate, a avut loc pe data de 11 dec 2015, in cadrul caruia, am reusit sa bucuram 170 de copii defavorizati, acestia fiind proveniti din centrele de plasament din orasul Pitesti, din centrul de plasament – Costesti, dar si copii adusi din zonele rurale, ce provin din familii numeroase si defavorizate, organizandu-le o petrecere intr-o sala de sport, in cadrul caruia i-am bucurat timp de 7 ore cu jocuri, muzica, ateliere de creatii, magician, trambuline, tobogan, dar le-am si bucurat burticile cu o masa copioasa, iar la final, fiecare micut a plecat cu un pachet plin de dulciuri.
Intreg evenimentul a putut fi realizat cu ajutorul voluntarilor si a oamenilor ce ne-au donat produsele de care noi aveam nevoie.

Copii frumosi, prieteni dragi…..am petrecut clipe minunate impreuna, am umplut sala cu muzica, zâmbete si bucurie. V-am urmarit jucându-va pe tobogan sau “inotând” printre sutele de bilute colorate. Ne-ati incântat cu dans, cântece, poezii si ne-a impresionat lejeritatea cu care ne-ati oferit iubire. Va multumim fiinte minunate ca ne umpleti mereu sufletele de fericire, dar si tuturor celor care ati avut incredere in noi si ne-ati sprijinit pentru a bucura toti acesti copii zburdalnici, fara ajutorul vostru nu am fi reusit acest lucru. Cum am promis, noi am venit cu recompensa…zeci de ZAMBETE COLORATE pe fetele lor gingase! VA MULTUMIM!!!!

 

 

 

2017-04-04T18:48:21+00:00 April 4th, 2017|