Donati rechizite scolare

Home/Uncategorized/Donati rechizite scolare

In anul 2016, pentru sustinerea si incurajarea educatiei, ne-am mobilizat si unit cu o mare parte din comunitatea noastra, pentru inceput am organizat un eveniment in parcul Lunca Argesului, fiindu-ne aprobata solicitarea de catre Pimaria Pitesti, pentru realizarea acestui eveniment pe domeniul public, evenim in cadrul caruia, noi grupul de voluntari Zambete Colorate, am oferit activitati sportive copiilor si parintilor cu posibilitati material, in schimbul unor rechizite scolare, care ulterior, au fost donate copiilor defavorizati, proveniti din zonele rurale ale jud.Arges.
Am avut parte de un real succes, reusind sa oferim 100 de ghiozdane complet pregatite pentru scoala, copiilor, pe care de la an la an, ii indragim tot mai tare.

Andreea Alexe “ne-a livrat” pozele prin care ne reaminteste cât de mult ne-am distrat impreuna: voluntari, copii, parin?i, bunici, prieteni, am fost acolo impreuna pentru acelasi scop – micutii si marisorii carora le-am oferit rechizite pentru scoala.

P.S. @Andreea Alexe i?i mul?umim pentru frumosul pe care il suprinzi cu ochiul tau magic!

Am fost intrebati de multe ori “care este castigul nostru din tot ceea ce facem?”, dar raspunsul nu poate fi exprimat in cuvinte, in schimb, pozele vor vorbi pentru noi.

Cu drag, Echipa – Zambete Colorate

 

 

 

2017-04-05T17:38:11+00:00 April 5th, 2017|