Petrecere de Craciun

La cea de-a doua editie a petrecerii de Craciun 2016, organizata in sala de sport a scolii Traian, am reusit sa aducem impreuna copii institutionalizati si proveniti din familii defavorizate (200 de copii).

A fost o zi superba si plina de emotie… am ras, ne-am emotionat, am dansat si ne-am bucurat alaturi de copii!
Petrecerea a fost o mare reusita a noastra, a tuturor. De nepretuit au fost insa reactiile copiilor…au fost extrem de fericiti!!!

Evenimentul a putut fi realizat cu ajutorul multor oameni frumosi si darnici, care au donat si au pus la dispozitie tot ceea ce a fost nevoie pentru aceasta petrecere.

Multumim acestor oameni care au donat sute de produse din lista, multumim celor care au asigurat mancarea copiilor: @Atelier, Bistro 27 Pitesti impreuna cu Gianny Banu?a – Gabi Munteanu , Alex Predareda, Garden Pub,@Bonita, Torturi Pitesti, Guinness Pub Pitesti, dar nu in ultimul rand multumim tuturor voluntarilor, care au fost nea?teptat de multi, veseli si implicati!

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la petrecere, imaginile cu cele mai colorate zambete de copii va vor descrie atmosfera mai bine decat am putea noi sa exprimam in cuvinte!

Multumim tuturor!

Photo credit @Gabriel Stroe / Fotostrumf
Fotografie copii
Foto: Popa Adrian

Cu drag, Echipa – Zambete Colorate

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *