Evenimente 2019

  1. Ghetutele asteapta, copii haideti la joaca – editia a V-a – 8 decembrie 2019

Toti meritam sa avem parte de caldura sarbatorilor de iarna, de aceea am dorit sa fim alaturi de copiii care asteapta o mica atentie, caldura, mangaieri si grija, lucruri de care sunt privati in viata de zi cu zi. Pentru cateva ore am fost cu totii intr-un singur ritm: cel al fericirii si al prieteniei. Distractia din cadrul evenimentui a fost surprinsă în fotografii prin obiectivele celor 2 fotografi:🤝 @Alpha Studio si @Ciprian Badica.

Vouă ce vă inspiră fotografiile de mai jos  si video-ul nostru de pe Facebook?

2. Sustine si tu educatia copiilor fara posibilitati – 2019

Despre VOI si emotiile LOR! Educatia ne-a unit si va apreciem pe toti: de la cei care ati donat 1, 2 sau chiar 10 ghiozdane, la cei care ati mobilizat colegii de birou, familia si prietenii. Impreuna ati reusit sa ne depasiti noua asteptarile, iar copiilor sa le oferiti un sprijin la inceput de an scolar.

” – A fost foarte frumos !
– A fost super!
– Este greu ( ghiozdanul)
– Nu mai intra nimic, daca ar fi sa mai mananc ceva
– Ne mai jucam o data? „

Acestea sunt doar cateva din impresiile zilei. Asa cum am promis, am gasit solutii pentru ghiozdanele in plus: vom vizita la finalul saptamanii 33 de copii din Ciresu, Gruiu, Recea, Cateasca si Scoala Primara Govora.

Multumim Primariei Pitesti pentru acordul de a ne desfasura activitatea in parc si Dragos Dumitrescu pentru grafica afisului de campanie.
Cu totii am contribuit la crearea unei atmosfere frumoase pentru copii. Le dorim Succes in noul an scolar si rezultate cat mai bune!!

Photo credit: Ciprian Badica, Ruxart Photo si Fotopress24

3. Cu gasca la film – 3 Noiembrie 2019

„Cu gasca la film” – asa am ales noi sa petrecem dimineata zilei de duminica. Am reusit sa ne strangem in numar mare: 135 de copii, insotitori si 15 voluntari. Aproximativ doua ore, una dintre salile de film, din cadrul Cinema Trivale, a rasunat de rasete, chicoteli, popcorn si suc sorbit prin pai. Siii, surpriza finala: baloane multicolore pentru toate zâmbetele colorate prezente. Mulțumim angajatilor din Direcția Administrativ Financiara și Costing Alliance Eurasia Renault Romania pentru ca au sustinut initiativa noastra si au contribuit cu bucurie. Multumim Cinema Trivale pentru ca ne-ati pus sala la dispozitie, in mod gratuit.

4. Festivalul Copiilor – 25 mai 2019

„Festivalul copiilor” –  sute de zambete si copii zburdalnici au dat viata parcului Lunca Argesului in cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. In spatele unui astfel de eveniment se afla un numar mare de oameni, din diferite domenii si institutii, astfel dorim sa ii mentionam si sa le mulțumim pentru implicare si promptitudinea cu care ne-au raspuns!

Multumiri catre: Primaria Municipiului Pitesti, Politia Locala Pitesti pentru gazduire; Scoala nr. 14, „Alexandru Davila”, Scoala nr. 16, „I.L.Caragiale”, dar si centrului de limbi straine Smart Academy of Languages, unitati in cadrul carora elevii au donat pentru copiii din medii defavorizate 1300 de carti, iar distribuirea lor catre cei 300 de copii prezenti la eveniment, a fost realizata cu ajutorul voluntarilor nostri, care le-au sortat pe categorii si au pregatit pungile pentru fiecare copil.

Pentru ca evenimentul in sine presupune multe ore de joaca, celor mici si voluntarilor le sunt asigurate racoritoare si, in acest sens, multumirile noastre se indreapta catre cei care au de fiecare data grija de noi toti: Trattoria, Atelier, Papile Gastro Pub, Garden Pub si Cornel Pub.

Cele 300 de meniuri oferite de cei care au donat direct în locatia Burgarie, au fost livrate în ziua evenimentului, insotite de desertul oferit din partea casei.

Mai multumim Maison Alex și Cristina Preda pentru gustarile dulci de la primirea copiilor.

Zumba, cu Iulia Cordea, Orientare turistica cu Asociația Zimbrul Carpatin, jocuri de echipa si ateliere de creatie au servit copiilor pentru distractie si au reprezentat moduri frumoase de a interactiona si colabora intre ei!

Photo credit: Bogdan Corbescu

5. Igiena, responsabilizare sexuala si sanatate corporala – modalitati si demersuri pentru a ramane sanatosi 

Sambata, 06 aprilie 2019 – peste 60 de copii din doua centre de plasament pasesc pe holurile hotelului Ramada Pitesti. Unii au fost mai timizi, altii curiosi, dar cu totii au fost nerabdatori la gandul intalnirii cu noi.
La randul nostru, am asteptat emotionati activitatile acestei zile.
De aceasta data tema si subiectul evenimentului, reprezinta elemente de noutate pentru copii:
” Igiena, responsabilizare sexuala si sanatate corporala – modalitati si demersuri pentru a ramane sanatosi „

De indata ce emotiile au fost depasite, am fost cu totii interactivi, avand parte de informatii noi, dialoguri constructive, intrebari suprinzatoare din partea copiilor si sesiuni de dezvoltare.

La finalul evenimentului am primit feedback pozitiv din partea participantilor, iar noi, in semn de multumire, le-am oferit cate un kit de igiena personala.

Multumim tuturor celor care au sustinut prezentari in cadrul acestui eveniment: Dr. Stomatolog Iulia Usurelu pentru prezentarea importantei igienei orale, Simona Gheorghe – director zonal Clinica Sante pentru discutia despre igiena corporala, Psiholog Andreea Iuliana Bâță – Asociația Psihoeu – copii si adulti in echilibru pentru sesiunile de dezvoltare personala si responsabilizare sexuala, Octavian Aldea – master trainer scoala de Fitness Scandinavia pentru informatiile despre importanta sportului si alimentatiei sanatoase.

Multumim de asemenea sponsorilor: @Hotel Ramada Pitești, @Pizzeria Bonita, @Cofetaria Maison Alex, @Cornel Pub Pitesti, @Trattoria by Garden, @Papile Gastro Pub, @Passion your Life and Live your Passion.

Photo Credit: @Camandu Foto Video